Algemeen

De Roze Ridder


De jeugd van Toneelgroep Reuver speelt, onder regie van Christian van Bommel:
“Het geheim van de roze ridder”

Onze jeugd heeft weer een jaar hard gewerkt om een leuke voorstelling op de planken te brengen. Maar dit jaar hebben ze niet alleen hard gewerkt aan hun acteertalenten, ook hebben ze zelf vol enthousiasme het decor en de attributen gemaakt.
Over het verhaal zelf gaan we niet te veel verklappen, maar een kleine tip van de sluier willen we wel prijsgeven:
Een lokaal theatergezelschap heeft de Belgische meester Francois gevraagd de regie te doen van het stuk dat hij zelf geschreven heeft. Hij is heel enthousiast en gaat er helemaal voor. Alleen zitten niet alle spelers goed in hun rol en laat het decor ook te wensen over. Dit alles blijkt tijdens een uitverkochte première die hierdoor behoorlijk “in de soep loopt”. Maar….de show must go on!
Gelukkig zitten onze spelers wel goed in hun rol en hebben ze er erg veel zin.
Kom dus kijken en genieten van de uitvoeringen op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart om 19.30 uur of zondag 25 maart om 14.30 uur in Zalencentrum De Schakel te Reuver.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Savelkoul en Zalencentrum de Schakel of via onze site www.toneelreuver.nl à € 8,50 per stuk. Aan de dagkassa kosten de kaarten € 9,50. Prijzen zijn inclusief garderobe en pauzedrankje.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties