Algemeen

Afvalkalender

Door Gilsing lokale media

Rest- en GFT-afval
20 t/m 24 augustus: inzameling GFT-afval op woensdag
inzameling restafval op woensdag in zone B (blauw)

Zorg ervoor dat uw container altijd vóór 7.30 uur aan de weg staat.
Het inzameltijdstip van de restafvalcontainer kan anders zijn dan dat van de GFT-container.

 

Zie ook het huis-aan-huis bezorgde informatiepakket, onze website www.beesel.nl of www.mijnafvalwijzer.nl

Oud papier
Offenbeek: 29 augustus
Beesel: 7 september
Reuver: 13 september

Bruikbaar huisraad en textiel
Aanmelden voor het (gratis) aan huis ophalen van bruikbaar huisraad en andere bruikbare spullen (ook textiel valt hieronder) kan bij Emmaus via tel. 0475-852413. Iedere vrijdag is er een inzamelronde. Ook kunt u tijdens de openingstijden van het sorteercentrum van Emmaus zelf uw spullen (gratis) inleveren. U vindt het sorteercentrum op het bedrijventerrein Reubenberg aan de Heydweg 18, 6071 PT Swalmen. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Grof vuil
Tijdens de wekelijkse inzamelrondes (iedere vrijdag) haalt Emmaus tegen betaling ook het grof huisvuil op. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij de klantenservice van Emmaus. Tel. 0475-852413 of e-mail beesel@emmaus-perspectief.nl. De leges voor het ophalen van het grof vuil kunt u contant of via de mobiele PIN-automaat betalen aan de medewerkers van Emmaus.

Klein Chemisch Afval
U kunt uw klein chemisch afval één keer per maand inleveren bij de chemokar. De chemokar staat die dag op een vaste plek in de gemeente. Op dinsdag 28 augustus kunt u uw klein chemisch afval van 15.30u tot 18.30u inleveren op het Raadhuisplein in Reuver.

 

 

|Doorsturen