Algemeen

De Roze Ridder


De jeugd van Toneelgroep Reuver speelt, onder regie van Christian van Bommel:
“Het geheim van de roze ridder”

Onze jeugd heeft weer een jaar hard gewerkt om een leuke voorstelling op de planken te brengen. Maar dit jaar hebben ze niet alleen hard gewerkt aan hun acteertalenten, ook hebben ze zelf vol enthousiasme het decor en de attributen gemaakt.
Over het verhaal zelf gaan we niet te veel verklappen, maar een kleine tip van de sluier willen we wel prijsgeven:
Een lokaal theatergezelschap heeft de Belgische meester Francois gevraagd de regie te doen van het stuk dat hij zelf geschreven heeft. Hij is heel enthousiast en gaat er helemaal voor. Alleen zitten niet alle spelers goed in hun rol en laat het decor ook te wensen over. Dit alles blijkt tijdens een uitverkochte première die hierdoor behoorlijk “in de soep loopt”. Maar….de show must go on!
Gelukkig zitten onze spelers wel goed in hun rol en hebben ze er erg veel zin.
Kom dus kijken en genieten van de uitvoeringen op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart om 19.30 uur of zondag 25 maart om 14.30 uur in Zalencentrum De Schakel te Reuver.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Savelkoul en Zalencentrum de Schakel of via onze site www.toneelreuver.nl à € 8,50 per stuk. Aan de dagkassa kosten de kaarten € 9,50. Prijzen zijn inclusief garderobe en pauzedrankje.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  salontafel

  Wegens veranderen interieur massief eiken salontafel met 2 lades. 1.60 x 0.80 x 0.45. Lees meer
 • Headline 1

  Schuifladder Aluminium, 2x16 sporten

  Goede schuifladder, 2x16 sporten, gevelrollen, voor goede stabiliteit loopt hij aan onderzijde breed uit, is ook als reformladder te gebruiken Lengte: ingeschoven 432cm, maximaal uitgeschoven 725cm Altijd alleen privé gebruikt. Kan weg door aanstaande verhuizing. Lees meer
 • Headline 1

  Drie wandrekken white wash

  Deze drie wandrekken zijn white wash en bijna vierkant van vorm (circa 41 cm breed, 37 cm hoog en 10 cm diep). Door een lat aan de voorzijde, kunnen de rekken ideaal worden gebruikt. Aan de achterkant zitten twee bevestigingen per wandrek aan de bovenkant. Ze zijn als decoratie gebruikt bij een babykamer en zijn daarom z.g.a.n. De wandrekken staan netjes ingepakt klaar om opgehaald te worden of verzonden. Door de doorzichtige verpakking zijn de onderdelen nog te bezichtigen. Lees meer
 • Headline 1

  Vingino spijkerjas mt 128, amper gedragen.

  Vingino spijkerjas mt 128, amper gedragen. Vraagprijs 15 euro, bieden vanaf 10 euro.. Lees meer
 • Headline 1

  RIH Z850 H60

  RIH Z850 H60 27 versnellingen Lepper Lounger City zadel 2009, zgan, nauwelijks gebruikt Lees meer

Laatste reacties